|
Szóval heló a prink.criminals nevű oldalamon! Valóban..Nem jutott jobb név eszembe.:D Mint látjátok ez egy blog, ami rólam szól és blaaaa, blaa, blaa...Ezt fölösleges leírnom hisz tök egyértelmű!:D Amit még írhatnék talán az az, hogy Jenna vagyok és nem szeretnék egy átlagos blogot vezetni, mert az uncsi! Nagyon..:/ Mindenféle cikkeket fogok hozni, ami épp eszembejut, amikor épp eszembe jut.Néha..Egyszer-egyszer..:D Nem is rizsáznék ezekről tovább, inkább nézz körül és gyere vissza máskor is!:)
| |
|
Szóval mint említettem Jenna vagyok és nem szeretek túlságosan megnyílni az emberek előtt. 16 éves középiskolás lány vagyok és az építész szak csínyát-bínyát tanulmányozom.Szeretem a zöldet, a rózsaszínt, az édeset, a karamellát, a sósat, a chipszet, a gyümölcsöt, a rostosat, az ásványvizet, az arnyos dolgokat és a gyerekeket. Meg a divatot, a ruhákat, a cipőket, a sminkeket, a zenét, a filmeket, a sorozatokat, az állatokat. Mi kell még? Úgy gondolod nem ismersz? Jól gondolod! Nem is fogsz!:$ »
| |
|
- Ne hirdesd az oldalad!
- Ha szeretnél cserét, itt kérd!
- Ne sérts meg senkit sem!
- Egy szerkesztő van!
| |
|
Ha szeretnél velem cserélni bátran írj nekem chatbe! Nem vagyok válogatós, de ne haragudj ha véletlenül nem kerülnél ki.:3
# Lexa # Palacsiin & Kitty # te? # te? #
| |
|
|
|
Néhány kedvenc finomság.
Sziasztok! :) Tegnap előtt készült el nálunk ez a süti, a bizonyos Mézes krémes. Biztos sokan ismeritek, de ha nem mindenképpen süssétek meg, vagy kérjétek meg szüleitek vagy nagyszüleitek!:)
Hozzávalók a tésztához:
15 dkg kristálycukor
2 evőkanál méz
1/2 dl tej
1 tojás
10 dkg margarin
1 zacskó sütőpor
45 dkg liszt
A cukrot, a mézet, a tejet, a tojást, a margarint és a sütőport össze kell keverni, majd gőz fölött 15 percig habzásig főzni. Le kell venni a tűzről és belekeverni a lisztet. A tésztát négy egyforma részre kell osztani és egyenként kinyújtani, majd sütőlemezen egyenként középmeleg sütőben kb. 10-15 perc alatt kisütni.
Hozzávalók a krémhez:
2 evőkanál búzadara
2,5 dl tej
1 csomag vallilíás cukor
10 dkg porcukor
10 dkg margarin
1 evőkanál rum (vagy rum aroma)
10 dkg sárgabaracklekvár
Ezeket az adagokat megduplázva készítettük el, de még így is kevés volt. bőven lehet háromszorosát csinálni.
A búzadarából vanilíás tejjel sűrű pépet kell főtni és le kell hűteni. A prcukrot és a margarint habosra kell keverni, rummal ízesíteni, majd összekeverni a darás péppel és el kell keverni.
A kihült tésztalapokat a krémmel és lekvárral felváltva meg kell kenni. Az első és a harmadik lapra kerül a krém, a másodikra pedig a lekvár. A tészta tetejét csokimázzal megkenem. És kész is!
Itt egy jó recept a csokimázhoz:
5 dkg cukor
5 dkg margarin
1 evőkanál keserű kakaópor
fél evőkanál tej
Ezeket pedig csak addig kell összefőzni, még elkezd forrni.
A kedvenc kakaómról, most nincs kép, de itt a rövid receptje!:)
Itt mindent ízlés szerint adagolhattok hozzá. Szóval, a bögrébe tegyetek kakaóport, öntsétek fel tejjel. Majd tegyetek bele cukrot és kevés fahéjat! De tényleg keveset. Majd ugyanúgy egy csöppnyi vanilía aromát, majd melegítsétek meg és kész is! Nagyon finom!!*-*
| |
|
|